Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πανηγυρίζουν οι “παλαιο-ναζί” του Βήματος για τη λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής


Όπως είναι γνωστό, σε μια πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά επιχείρηση λογοκρισίας,
το Facebook «κατέβασε» προ ημερών τα προφίλ
των βουλευτών και των φίλων της Χρυσής Αυγής!
Ας δούμε πως πανηγυρίζουν γι’ αυτό οι καθεστωτικοί παπαγάλοι της μνημονιακής εξαθλίωσης των Ελλήνων, που κατά τα άλλα παριστάνουν και τους μεγάλους… δημοκράτες και τολμούν να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι απειλεί την «δημοκρατία»,
την «ελευθερία της έκφρασης» κ.τ.λ. Ας δούμε, λοιπόν, τι έγραψαν οι “παλαιο-ναζί” (δίκαιος ο χαρακτηρισμός εφόσον ο δημοσιογραφικός οργανισμός στον οποίο εργάζονται συνεργάστηκε με τις αρχές κατοχής το 1941-1944) του Βήματος:

«Η Χρυσή Αυγή «έφαγε πόρτα» από το Facebook - Το δίκτυο κατέβασε τα προφίλ των βουλευτών και στελεχών της».

«Μετά από έντονες διαμαρτυρίες χιλιάδων ελλήνων χρηστών του Facebook, οι χειριστές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να ακυρώσουν όλα τα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ταυτόχρονα «έκλεισαν» και προφίλ στελεχών της οργάνωσης, αλλά και μελών της που είχαν αναρτήσει ναζιστικά σύμβολα και έκαναν φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα από τις σελίδες τους. Όπως αναφέρεται στους όρους λειτουργίας του Facebook όποιος «με σχόλια και αναρτήσεις προσβάλλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες, αποβάλλεται από το δίκτυο». Γι' αυτό όποιος χρήστης προσβάλλεται από το περιεχόμενο ενός προφίλ ή σχολίου έχει το δικαίωμα να το «αναφέρει» στους διαχειριστές υποδεικνύοντάς το ως ακατάλληλο, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Ως ιδιωτική εταιρεία, η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής μελών, χωρίς να λαμβάνει υπόψη αν το προσβλητικό προφίλ ανήκει σε βουλευτή, αξιωματούχο ή απλό πολίτη. Οι αναφορές σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προφανώς μαζικές».

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, που τρέχει μέχρι και από τα… μπατζάκια τους! Μόνο που έρχεται ο καιρός που οι υπεύθυνοι για τη μνημονιακή δυστυχία και τα εξωνημένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους θα «φάνε πόρτα» από τον ελληνικό λαό που εξαθλίωσαν!

Υ.Γ.: Αυτές τις ημέρες το "Βήμα" δημοσιεύει αφιέρωμα με θέμα τα παλαιότερα φύλλα της εφημερίδος. Θα υπάρχουν άραγε συγκεκριμένα "καυτά" φύλλα της δεκαετίας του 40 στο αφιέρωμα;

xryshaygh.com